Voorpagina / Nieuws / Inbraak bij Scouting Made

Nieuws archief

Inbraak bij Scouting Made

Minder leuk nieuws over onze scoutinggroep: afgelopen week is weer ingebroken in ons scoutinggebouw. Dit keer met grote gevolgen…

De poging om de voordeur te forceren is mislukt, maar de deur van de berging is met grof geweld open gebroken. Naast onze zitmaaier en onze aanhanger en het lasapparaat zijn ook diverse scoutingmaterialen ontvreemd, zoals bijlen, zagen, gasflessen en tenten. Ook is de gehele voorraad koffie, snoep, drinken en ook schoonmaakartikelen verdwenen. Naa...st de gestolen spullen is er ook aanzienlijke schade aan het toegangshek, de deuren en onze hout- en gasopslag.

Dit is niet de eerste keer dat wij doelwit zijn van vandalisme of inbraak. Uiteraard gaan wij eerst kijken of onze verzekering de schade kan vergoeden, maar dat zal slechts gedeeltelijk zijn. Afgezien van het geld kost het opruimen en repareren ook weer veel tijd van onze vrijwilligers. Wij steken onze energie liever in het verzorgen van opkomsten voor al onze leden.

Uiteraard is alle hulp welkom. Ook tips die kunnen bijdragen aan het oppakken van de dieven. Mocht u iets verdachts gezien hebben in de periode van afgelopen dinsdag 8 november t/m vrijdag 11 november, heeft u bijvoorbeeld afgelopen week iemand zien rijden met een aanhanger met een grasmaaier erop? Heeft u toevallig uw hond uitgelaten en mensen bezig gezien op ons terrein gedurende deze dagen? Of heeft u iets anders gezien of gehoord? We horen het heel graag! U kunt hiervoor een berichtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen met onze voorzitter via 06-14636938.

Verdere updates zullen geplaatst worden op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/ScoutingMade/