Voorpagina / Nieuws / Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Bij zijn binnen Scouting Made constant op zoek naar vrijwilligers.
Heb je interesse om jouw talenten in te zetten binnen Scouting Made of heb je vragen, neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

flier-vrijwilliger

We hebben binnen Scouting Made momenteel diverse functies open staan.
Wij zijn dringend op zoek naar mensen die ons welpen leidingteam willen komen versterken.

Meer informatie vindt u in de volgende formele vacature beschrijvingen:

Kent u of bent u de persoon die wij zoeken?
Dan horen wij dit graag!

FLEX VRIJWILLIGER

Draag jij Scouting Made een warm hart toe? Wil je graag eens helpen, maar heb je niet de tijd om elke week klaar te staan?
Dan is flex vrijwilliger worden iets voor jou!
We zoeken:
Klussers, Tuiniers, Organisatietalent, PR talent, Fondsenwervers, activiteiten ondersteuners, vervoerders
En nog veel meer…

Al heb je maar incidenteel tijd, ook dan kan je helpen als Flex-vrijwilliger. Je komt op onze lijst van vrijwilligers. Als er een klus te doen is, dan benaderen we jou op de manier die jij prettig vindt. Je mag dan beslissen of de klus iets voor jou is. Je kan je ook weer ieder moment afmelden.
Ga naar www.scoutingmade.nl/flex