Voorpagina / Verhuur

Ons scouting gebouw kan sinds 2013 verhuurd worden.

Ons gebouw biedt binnen plaats voor 60 personen, buiten kunnen er in overleg tenten geplaatst worden.

Binnen is er
- een grote zaal met aansluitend de keuken
- twee ruimtes met douches, toiletten en een grote wasbak
- een minder validen toilet met douche en wasbak
- 4 lokalen waarvan er 2 tot een groter lokaal gemaakt kunnen worden.

Buiten is er een kampvuurkuil, deze zal in overleg gebruikt mogen worden en er is een groot speelveld.

Ons gebouw ligt op loopafstand van het dorp, een klein bosje en een zwembad (open in de zomermaanden). Een groot bos is op fietsafstand en met de auto logischerwijs te bereiken.
Onze omgeving (Oosterhout, Breda) biedt voldoende mogelijkheden; er zijn voldoende mogelijkheden voor speelmogelijkheden (binnen en buiten), denk ook aan een bezoek aan de Biesbos, binnen/buitenzwembaden, maar ook specifieke scoutingactiviteiten zijn mogelijk in de buurt.

De kosten zijn 4,75 Euro per persoon per nacht, met een minimum van 95,-

Ons gebouw, de blokhut, is te huur voor kampen en/of weekenden, echter niet voor feestjes of partijtjes.
Wij verhuren de locatie niet als er groepen draaien, uitgezonderd de volgende data voor 2017:

• Carnavalsweekend: 25-26 februari 2017
  • Middelste weekend meivakantie: 29-30 april
  • Zomervakantie: 15 juli t/m 27 augustus 2017
  • Herfstvakantie: 14-15 oktober 2017

Heb je nog vragen of wil je het gebouw een keer komen bezichtigen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Huurovereenkomst

Download hier de huurovereenkomst:
Huurovereenkomst 2017

Geschiedenis gebouw

Ons gebouw 't Knooppunt is in 2010 gebouwd.
Foto's en persberichten van de nieuwbouw van 't Knooppunt, zie het kopje nieuwbouw.

Ligging gebouw

View Scouting Made in a larger map

€4,75 pppn, (minimum van €95,- pn)

Download huurovereenkomst

Vragen / bezichtigen / boeken?

verhuur@scoutingmade.nl