De Kierewiet Stam (21-99 jaar)

kierewiet

Draaitijden: iedere laatste zaterdag van de maand vanaf 18.00 uur
Kosten: € 18,- per kwartaal

De Kierewietstam...

... is opgericht op 30 oktober 2004
... is officieel van start gegaan per januari 2005
... heeft gemiddeld 25 leden, variërend in leeftijd van 21 tot ???

De Kierewietstam bestaat uit ongeveer 25 leden, dit zijn mensen die leiding zijn (geweest) bij Scouting Made, maar ook ouders van leden die graag scouting willen draaien of andere mensen die niets met de groep van doen hadden... Ook zij vinden vinden hun weg naar onze gezellige stam!
De Stam vindt het vooral belangrijk om leuke activiteiten te ondernemen met elkaar.
Daarnaast zijn stamleden (op verzoek) in te zetten bij groeps- of speltakactiviteiten.

Wat doen wij met de stam zoal?

Op de laatste zaterdag van de maand draaien wij. Rond de klok van 18u gaan we eten en daarna wordt er een programma gedaan. Koken en programma doen we met tweetallen in toerbeurt.
Ondernomen activiteiten in 2013 zijn de i-scout, indonesisch koken, 2x Ik hou van Holland, GPS tocht, Wedden Dat?!, Who's the man & weerwolven, Sinterklaasdobbel en top 2000 Muziekprogramma.
Hiervoor o.a. een spelletjesavond, oliebollenactie, gps tochten lopen, geocachen, Nacht van de Nacht, kampvuur stoken, pionieren, film kijken, Wie is de Mol, sinterklaasopkomst, midwinterbbq, Party & Co, Puzzel & Foto spel enz.

Natuurlijk is de Stam ook van de partij bij de diverse groepsactiviteiten.