Voorpagina / Nieuws / Scouting Made bedankt iedereen voor de bijdrage aan de Jantje Beton Collecte!

Scouting Made bedankt iedereen voor de bijdrage aan de Jantje Beton Collecte!

Afgelopen week heeft Scouting Made weer gecollecteerd voor Jantje Beton. Wij willen iedereen bedanken die onze collecte heeft gesteund met een donatie, groot of klein! De opbrengst van de collecte was dit jaar 1194 euro!! De helft van de opbrengst mogen we houden voor onze eigen groep. Met dit bedrag zorgen we ervoor dat alle jeugdleden van onze speltakken een zo gevarieerd mogelijk aanbod hebben qua activiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eens een excursie of het mogelijk maken van een overnachting.

Daarnaast willen we alle collectanten, ouders, leiding, bestuur en stamleden van harte bedanken voor het mee helpen met het collecteren! Zonder jullie hulp was er geen opbrengst geweest, dus daarom: BEDANKT!!!

Volgend jaar vindt de collecte plaats van 7 t/m 12 maart 2016. We hopen dan op nog meer collectanten en weer zo'n geweldige opbrengst!