Voorpagina / Nieuws / Spaarvarkenactie!

Spaarvarkenactie!

Johan en Caroline (van de Recreatieboerderij/Boerderijwinkel aan de Wagenstraat in het buitengebied van Made/Wagenberg) hebben een nieuwe actie bedacht om de lokale verenigingen te ondersteunen. En natuurlijk doet Scouting Made daar ook aan mee!

Wat is de bedoeling?
In ons scoutinggebouw (bij het luik tussen de keuken en de grote zaal) staat vanaf a.s. zaterdagmiddag een prachtig roze spaarvarken, met daarop het logo van Johan & Caroline.  Als uzelf, of uw buren, vrienden, familie, collega’s enz. aankopen hebben gedaan in de boerderijwinkel van Johan & Caroline, zou het fijn zijn als zij en u het bonnetje in dit rose spaarvarken stoppen.  Scouting Made krijgt dan namelijk op een afgesproken tijdstip, 3% van het totaalbedrag van alle bonnetjes die in deze spaarpot zitten.

Dus hoe meer bonnetjes, hoe meer geld voor onze vereniging!  Spaart u mee????

09 spaarvarkenactie