Voorpagina / Nieuws / Oliebollenactie Scouting Made grandioos succes!

Oliebollenactie Scouting Made grandioos succes!

Ook dit jaar heeft Scouting Made weer, traditioneel getrouw, met oudjaar verse oliebollen gebakken en bezorgd. En wat was het een succes! Ons oude record van vorig jaar (5500 oliebollen) sneuvelde al vrij snel... en is dit jaar ruimschoots overschreden! Want we hebben dit jaar maar liefst bijna 6500 oliebollen gebakken!
We willen dan ook iedereen hartelijk bedanken die bij ons een bestelling heeft gedaan!! We hopen dat alle oliebollen hebben gesmaakt en dat we volgend jaar weer op u mogen rekenen.
Met het bedrag wat overblijft van deze actie, kunnen we weer mooie en leuke scoutingactiviteiten organiseren voor al onze leden van de groep.

Daarnaast willen we ook alle mensen die mee hebben geholpen enorm bedanken! Zonder jullie hulp was het niet mogelijk om deze actie te organiseren! Bedankt!

We wensen iedereen een heel gelukkig 2014!