Voorpagina / Nieuws / Ook in 2013 bakt Scouting Made ze weer bruin!

Ook in 2013 bakt Scouting Made ze weer bruin!

Ook dit jaar organiseert Scouting Made weer de traditionele oliebollenactie!
Op 31 december gaan wij ’s ochtends vroeg weer starten met het bakken van heerlijke oliebollen.
We zijn ondertussen weer gestart met de verkoop.

Je kunt op verschillende manieren oliebollen bestellen en wel als volgt:

• Via het online bestelformulier
  • Bij een van onze leden die bestellijsten invullen.
  • En als laatste is het ook mogelijk om telefonisch uw bestelling door te geven, via een speciale oliebollenbestellijn: 06-36044551

Bestellen is mogelijk tot 30 december 20.00u. Bestellingen die daarna binnen komen, kunnen helaas niet meer verwerkt worden.

De prijs bedraagt 10 bollen voor € 6,00. Je kunt kiezen voor oliebollen met krenten en rozijnen, oliebollen zonder krenten en rozijnen of gemengde zakken (5 oliebollen met krenten en rozijnen en 5 oliebollen zonder krenten en rozijnen).
De oliebollen worden op 31 december vers gebakken en thuis bezorgd. Ook het afhalen van oliebollen is weer mogelijk: dit kan op 31 december ’s ochtends tussen 11-12u en ’s middags tussen 14.00u en 15.00u.