Voorpagina / Nieuws / Jantje Beton collecte 5 t/m 10 maart 2012

Jantje Beton collecte 5 t/m 10 maart 2012

Jantje BetonBeste ouder(s) / verzorger(s), leden, leiding en bestuur

In de periode van 5 t/m 10 maart 2012 wordt de jaarlijkse landelijke collecte gehouden van Jantje Beton. Ook dit jaar heeft Scouting Made de coördinatie voor haar rekening genomen wat de plaats Made betreft

Door de coördinatie te hebben, hebben wij niet alleen de verantwoordelijkheid op ons genomen, maar verwerven wij de helft van de totale opbrengst !!!

Deze activiteit wordt dan ook gezien als een bijzondere opkomst waarbij iedere ouder, lid, leiding en bestuurslid wordt verwacht. In geval iemand, bij deze opkomst niet aanwezig kan zijn graag afmelden bij het coördinatieteam.

Voor een geslaagde collecte hebben wij, net als de voorafgaande jaren, onze leden en ouders hard nodig. Het collecteren kost u niet meer dan anderhalf uur.

Er zijn de volgende mogelijkheden om te collecteren:

1. Zelf je tijdstip van collecteren bepalen:
De bus kun je zaterdag 3 maart afhalen bij ’t knooppunt om 12 uur.
En na collecteren bus terug brengen uiterlijk zaterdag 10 maart om 12 uur.

2. Collecteren tijdens de gezamenlijke opkomst:
Woensdag 7 maart  tussen 16.00 en 19.00 uur
Bij inlevering van een hopelijk volle bus in ’t Knooppunt staat voor iedereen warme soep klaar.

3. Collecteren samen met onze bevers en welpen:
Zaterdag 10 maart van 10.00 tot 12.00 uur

Wij danken u bij voorbaat voor de inzet bij deze bijzondere winterse groepsactivitei

Voor eventuele informatie kan men zich wenden tot Rieky Dickens ( tel. 0162-686493). Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groet,

Coördinatieteam Jantje Beton Made